![]() |
|
|
Κέντρο ΕξυπηρέτησηςΨάχνετε πακετάκι στα μέτρα σας; Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται μέσα σε κάθε πακέτο 24 ώρες το 24ωρο με όλα τα στοιχεία και σας "Έχουμε την Λύση"! Σελίδες• ΑρχικήΚατηγορίες• SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ• BEST SELLER ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ • ΕΞΩΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ GROUP • Ευρώπη ταξιδιωτικά πακέτα • Ελλάδα πακέτα διακοπών • Γαμήλια ταξίδια Ευρώπη • Πακέτα από Θεσσαλονίκη • Εξωτικά Ταξίδια • Ταξιδιωτικά tips/ειδήσεις Χώρες![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μέσα Μεταφοράς• Αεροπορικώς• Οδικώς |
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ TOP ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ!! ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 6ΗΜ ΓΙΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 349€!!!
6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΣΠΟΡΟΣ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ – ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ – ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ – ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 23/03/2024 Έως 28/03/2024
1 ΗΜΕΡΑ Αναχωρούμε για την Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη το πρωί από Ομόνοια. Έπειτα από ενδιάμεσες στάσεις στην Λαμία για καφέ και στο ύψος του Κορινού για γεύμα, Φθάνουμε στην Κομοτηνή για τακτοποίηση στην ξενοδοχειακή μας μονάδα. Το βράδυ θα έχουμε περιήγηση της πόλη και (προαιρετικό) Δείπνο. Τέλος διανυκτέρευση.
2 ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για Κωνσταντινούπολη. Διέλευση και έλεγχος εγγράφων στα σύνορα και συνεχίζουμε για την Ραιδεστό όπου πραγματοποιούμε την πρώτη μας στάση. Άφιξη στην Πόλη και Προαιρετική Κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό καράβι και Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Κατόπιν συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο με τακτοποίηση στα δωμάτια. Σας προτείνουμε Βραδινή βόλτα για να θαυμάσετε τα φωτισμένα μνημεία και τη νυχτερινή όψη στην μυθική Κωνσταντινούπολη. 3 ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό θα θα ξεκινήσουμε με ξενάγηση στην Πόλη και επίσκεψη στην εκκλησία και σύμβολο του Χριστιανισμού, την Αγία Σοφία. Ο Τρούλος της έχει 55 μέτρα ύψος και 31 μέτρα διάμετρο. Χτίστηκε από τον Ιουστινιανό και είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία όλων των εποχών. Ύστερα επισκεπτόμαστε Το Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ γνωστό και ως Μπλε Τζαμί από το μπλε χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική του διακόσμηση. Ακριβώς μπροστά στην πλατεία όπου ξεκίνησε η στάση του Νίκα διακρίνουμε το υδραγωγείο, την υπόγεια Δεξαμενή του Ιουστινιανού και το επιβλητικό άγαλμα της Μέδουσας. Τέλος Θα επισκεφθούμε το Τοπ καπί που διαθέτει ωραιότατους εσωτερικούς κήπους με αυλές και αποτέλεσε παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο έως τον 19ο αιώνα. Αφήνουμε το μουσείο Τοπ Καπί με θέα την θάλασσα του Μαρμαρά και επισκεπτόμαστε το γραφικό πολύβουο Καπαλί Τσαρσί την γνωστή και ως (Αρχαία Αγορά) με τους 100 δρόμους και τα 4.000 καταστήματα. Το βράδυ θα βρεθούμε σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διασκεδάσεως με οριεντάλ πρόγραμμα και χορό της κοιλιάς (προαιρετικό). Τέλος δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
4 ΗΜΕΡΑ Πρωινό στο ξενοδοχείο και επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ύστερα συνεχίζουμε για την Παναγία των Βλαχερνών, εκεί που εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος. Έπειτα για όσους το επιθυμούν θα υπάρξει (προαιρετικά) ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκηπόννησα και τα τέσσερα μοναδικά νησιά τους. Η Περιήγησή μας ξεκινά περνώντας παράλληλα από την Αντιγόνη, την Χάλκη και την Πρίγκηπο . Στη Χάλκη θα επισκεφθούμε την περίφημη θεολογικήΣχολή, και στην Πρίγκηπο θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά. Ελεύθερος χρόνος για να πραγματοποιήσετε μια βόλτα με τις άμαξες στο νησί και το μεσημεριανό σας γεύμα. Τέλος επιστρέφουμε στην πόλη με τις καλύτερες αναμνήσεις από τα μοναδικά Πριγκηπόννησα.
5 ΗΜΕΡΑ Πρωινό και επίσκεψη στο παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ ήταν κατοικία των σουλτάνων και διοικητικό κέντρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από το 1856 μέχρι το 1922. Πριν αποχαιρετίσουμε την Κωνσταντινούπολη θα προσκυνήσουμε στο Αγίασμα του Μπαλουκλί όπου αντικρίζουμε τους τάφους των Οικουμενικών Πατριαρχών. Αναχώρηση για την Ελλάδα μας πραγματοποιώντας ενδιάμεσες στάσεις και έλεγχο εγγράφων στα σύνορα. Άφιξη στην Κομοτηνή, τακτοποίηση στην ξενοδοχειακή μας μονάδα και διανυκτέρευση.
6 ΗΜΕΡΑ Πρωινό γεύμα και αναχωρούμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα. Τέλος έπειτα από ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και μεσημεριανό γεύμα άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.
ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
Περιλαμβάνεται:
Δεν Περιλαμβάνεται:
Φόρμα Εκδήλωσης ΕνδιαφέροντοςΣυμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε το ταξίδι σας εύκολα και γρήγορα. |
© 2009-2025 Paketakia.gr |
Αρχική • Προφίλ • Επικοινωνία
|
![]() |