Paketakia.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
210.6824.805

Κέντρο Εξυπηρέτησης

Ψάχνετε πακετάκι στα μέτρα σας; Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται μέσα σε κάθε πακέτο 24 ώρες το 24ωρο με όλα τα στοιχεία και σας "Έχουμε την Λύση"!

Εναλλακτικά καλέστε μας στο 2106824805

EASTER PACKAGES

Σελίδες

Αρχική
ΔΩΡΑ ΑΠΟ PAKETAKIA!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΩΡΑΡΙΟ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
BEST SELLER SUPER OFFER

Κατηγορίες

ΠΑΣΧΑ & ΑΝΟΙΞΗ EARLY BOOKING ΠΑΚΕΤΑ
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
BEST SELLER ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ
ΕΞΩΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ GROUP
Ευρώπη ταξιδιωτικά πακέτα
Ελλάδα πακέτα διακοπών
Γαμήλια ταξίδια Ευρώπη
Πακέτα από Θεσσαλονίκη
Εξωτικά Ταξίδια
Ταξιδιωτικά tips/ειδήσεις
ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Χώρες

Αλβανία
Αυστρία & Κεντρική Ευρώπη
Βέλγιο
Βουλγαρία
Γαλλία
Γερμανία
Ελβετία
Ελλάδα
Ιταλία
Κροατία - Δαλματικές ακτές
Λουξεμβούργο
Μαρόκο
Νορβηγία
Ολλανδία
Ουγγαρία
Πολωνία
Ρουμανία
Σουηδία
Τουρκία
Τσεχία

Μέσα Μεταφοράς

Αεροπορικώς
Οδικώς
ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ TOP ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ!! ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 6ΗΜ ΓΙΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 349€!!!

Ημέρες6
Μέσo ΜεταφοράςΟδικώς Οδικώς
Τιμήαπό 349 €

Αναλυτικά
 

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΣΠΟΡΟΣ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ – ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ – ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ – ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 23/03/2024 Έως 28/03/2024

 

1 ΗΜΕΡΑ Αναχωρούμε για την Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη το πρωί από Ομόνοια. Έπειτα από ενδιάμεσες στάσεις στην Λαμία για καφέ και στο ύψος του Κορινού για γεύμα, Φθάνουμε στην Κομοτηνή για τακτοποίηση στην ξενοδοχειακή μας μονάδα. Το βράδυ θα έχουμε περιήγηση της πόλη και (προαιρετικό) Δείπνο. Τέλος διανυκτέρευση.

 

2  ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για Κωνσταντινούπολη. Διέλευση και έλεγχος εγγράφων στα σύνορα και συνεχίζουμε για την Ραιδεστό όπου πραγματοποιούμε την πρώτη μας στάση. Άφιξη στην Πόλη και Προαιρετική Κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό καράβι και Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Κατόπιν συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο με τακτοποίηση στα δωμάτια. Σας προτείνουμε Βραδινή βόλτα για να θαυμάσετε τα φωτισμένα μνημεία και τη νυχτερινή όψη στην μυθική Κωνσταντινούπολη.

3  ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό θα θα ξεκινήσουμε με ξενάγηση στην Πόλη και επίσκεψη στην εκκλησία και σύμβολο του Χριστιανισμού, την Αγία Σοφία. Ο Τρούλος της έχει 55 μέτρα ύψος και 31 μέτρα διάμετρο. Χτίστηκε από τον Ιουστινιανό και είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία όλων των εποχών. Ύστερα επισκεπτόμαστε Το Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ γνωστό και ως Μπλε Τζαμί από το μπλε χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική του διακόσμηση. Ακριβώς μπροστά στην πλατεία όπου ξεκίνησε η στάση του Νίκα διακρίνουμε το υδραγωγείο, την υπόγεια Δεξαμενή του Ιουστινιανού και το επιβλητικό άγαλμα της Μέδουσας. Τέλος Θα επισκεφθούμε το Τοπ καπί που διαθέτει ωραιότατους εσωτερικούς κήπους με αυλές και αποτέλεσε παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο έως τον 19ο αιώνα. Αφήνουμε το μουσείο Τοπ Καπί με θέα την θάλασσα του Μαρμαρά  και επισκεπτόμαστε το γραφικό πολύβουο Καπαλί Τσαρσί την γνωστή και ως (Αρχαία Αγορά) με τους 100 δρόμους και τα 4.000 καταστήματα. Το βράδυ θα βρεθούμε σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διασκεδάσεως με οριεντάλ πρόγραμμα  και  χορό της κοιλιάς (προαιρετικό).  Τέλος δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

4  ΗΜΕΡΑ Πρωινό στο ξενοδοχείο και επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ύστερα συνεχίζουμε για την Παναγία των Βλαχερνών, εκεί που εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος. Έπειτα για όσους το επιθυμούν θα υπάρξει (προαιρετικά) ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκηπόννησα και τα τέσσερα μοναδικά νησιά τους.  Η Περιήγησή μας ξεκινά περνώντας παράλληλα από την Αντιγόνη, την Χάλκη και την Πρίγκηπο . Στη Χάλκη θα επισκεφθούμε την περίφημη θεολογικήΣχολή, και στην Πρίγκηπο θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά. Ελεύθερος χρόνος για να πραγματοποιήσετε μια βόλτα με τις άμαξες στο νησί και το μεσημεριανό σας  γεύμα. Τέλος επιστρέφουμε στην πόλη με τις καλύτερες αναμνήσεις από τα μοναδικά Πριγκηπόννησα.

 

5  ΗΜΕΡΑ Πρωινό και επίσκεψη στο παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ ήταν κατοικία των σουλτάνων και διοικητικό κέντρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από το 1856 μέχρι το 1922. Πριν αποχαιρετίσουμε την Κωνσταντινούπολη θα προσκυνήσουμε στο Αγίασμα του Μπαλουκλί όπου αντικρίζουμε τους τάφους των Οικουμενικών Πατριαρχών. Αναχώρηση για την Ελλάδα μας πραγματοποιώντας ενδιάμεσες στάσεις και έλεγχο εγγράφων στα σύνορα. Άφιξη στην Κομοτηνή, τακτοποίηση στην ξενοδοχειακή μας μονάδα και διανυκτέρευση.

 

6  ΗΜΕΡΑ Πρωινό γεύμα και αναχωρούμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα. Τέλος έπειτα από ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και μεσημεριανό γεύμα άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

 

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

 

 

Περιλαμβάνεται: 

 • 2 διανυκτερεύσεις στην Κομοτηνή η στην Ξάνθη σε ξενοδοχείο 3* ή 4* , 
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη ,
 • 5 Πρωινά γεύματα σε Μπουφέ, 
 • 3 γεύματα ή δείπνα σε τοπικό εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη, 
 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 
 • Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός καθ' όλη την διάρκεια παραμονής στην Κωνσταντινούπολη, 
 • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας, 
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης,
 • Φ.Π.Α.

 

Δεν Περιλαμβάνεται: 

 • Κρουαζιέρα στο Βόσπορο αξίας 25€,
 • Κρουαζιέρα στα Πριγκηπόννησα αξίας 25€,
 • Νυχτερινή διασκέδαση με φαγητό, χορό και χανουμάκια και ένα μπουκάλι κρασί ανά 2 άτομα 35€,
 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους , 
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό , 
 • Φόροι διαμονής στα ξενοδοχεία, check point πόλεων και διελεύσεις (35€) , 
 • Προαιρετική ασφάλεια η οποία  καλύπτει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, νοσηλεία και covid-19 κόστους (25€)

 

Τηλεφωνική Κράτηση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
210.6824.805

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε το ταξίδι σας εύκολα και γρήγορα.

Πακέτο:Σημειώσεις:
Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Ενήλικες: Παιδιά:
Συναινώ στο ότι το Paketakia.gr μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες που ίσως με ενδιαφέρουν. Επίσης, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες - στοιχεία που παρέχω μέσω αυτής της φόρμας συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή στη χρήση των στοιχείων μου αυτών, ενημερώνοντας γραπτώς γι αυτό τα Paketakia.gr.

 

© 2009-2024 Paketakia.gr

Τηλέφωνο: 210.6824.805

ΑρχικήΠροφίλΕπικοινωνία

 • Το όνομα Paketakia είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα με αριθμό δήλωσης 232912.
 • Το paketakia.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε κείμενα ή τιμές.
 • Όροι Χρήσης και Δήλωση Απορρήτου
Web Hosting & Development by Vistoweb