Paketakia.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
210.6824.805

Κέντρο Εξυπηρέτησης

Ψάχνετε πακετάκι στα μέτρα σας; Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται μέσα σε κάθε πακέτο 24 ώρες το 24ωρο με όλα τα στοιχεία και σας "Έχουμε την Λύση"!

Εναλλακτικά καλέστε μας στο 2106824805 ή στείλτε μας email στο info@paketakia.gr

TRANSFER

Σελίδες

Αρχική
ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ PAKETAKIA.GR!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΩΡΑΡΙΟ
ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
ΠΡΟΦΙΛ
Τα Νέα μας
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΠΑΚΕΤΑ

Κατηγορίες

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Ελλάδα πακέτα διακοπών
Ευρώπη ταξιδιωτικά πακέτα
Γαμήλια ταξίδια Ευρώπη
Υπηρεσίες prive μεταφοράς
Εξωτικά Ταξίδια
Πακέτα από Θεσσαλονίκη
Air and Plo Travel ITALY-Side banner 4

Χώρες

Αυστρία & Κεντρική Ευρώπη
Βέλγιο
Βουλγαρία
Γαλλία
Γαλλική Πολυνησία
Γερμανία
Ελβετία
Ελλάδα
Εσθονία
Ηνωμένο Βασίλειο
Ισπανία
Ιταλία
Κούβα
Κροατία - Δαλματικές ακτές
Λετονία
Λιθουανία
Λουξεμβούργο
Μαλδίβες
Μαρόκο
Μαυρίκιος
Ολλανδία
Ουγγαρία
Πολωνία
Ρουμανία
Ρωσία
Σερβία
Ταϋλάνδη
Τουρκία
Τσεχία
Τυνησία
FRANCE

Μέσα Μεταφοράς

Αεροπορικώς
Αεροπορικώς - Οδικώς
Οδικώς
Με το δικό σας μέσο

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!! ΤΥΝΗΣΙΑ ΓΥΡΟΣ ΟΑΣΕΩΝ 8ΗΜ. ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EARLY BOOKING ΑΠΟ 495€!!! !!

Ημέρες8
Μέσo ΜεταφοράςΑεροπορικώς Αεροπορικώς
Τιμήαπό 495 €

Αναλυτικά
 
 

 

ΤΥΝΗΣΙΑ -  ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ

8 ΗΜΕΡΕΣ  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ  ΑΠΟ 15/06  ΕΩΣ  07/09

 

1Η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΤΥΝΙΔΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και απευθείας πτήση για Τύνιδα. Άφιξη στην Τύνιδα, υποδοχή από τον ξεναγό μας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Τύνιδα. Διανυκτέρευση.

 

2Η Ημέρα : ΤΥΝΙΔΑ-ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ-ΣΙΤΙ ΜΠΟΥ ΣΑΙΝΤ-ΚΑΙΡΟΥΑΝ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Επίσκεψη στο μουσείο Μπαρντώ, που έχει μια από τις καλύτερες και μεγαλύτερες συλλογές ψηφιδωτών στον κόσμο. Στη συνέχεια διασχίζοντας  τις κεντρικές λεωφόρους  της Τύνιδας, θα επισκεφθούμε το χώρο όπου βρίσκεται το διοικητικό κέντρο της Τυνησίας, το Τέμενος Ζητούνα και κατηφορίζοντας θα μπούμε στη μεγάλη σκεπαστή αγορά της Τύνιδας. Αφού ολοκληρώσουμε την επίσκεψη μας στα σουκς, φθάνουμε στην πύλη της εισόδου της Μεδίνας  της Τύνιδας και μπαίνουμε στη λεωφόρο Μπουργκίμπα, μια από τις μεγαλύτερες λεωφόρους της Τύνιδας, όπου βρίσκεται και το σύγχρονο εμπορικό κέντρο της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Μετά από μία σύντομη διαδρομή και περνώντας από  τη λίμνη της Τύνιδας(Ντου Λακ), φθάνουμε στην Καρχηδόνα  όπου θα επισκεφθούμε το αρχαίο θέατρό της, τις θέρμες του Αντονίνου, και καταλήγουμε στο πανέμορφο ανδαλουσιάνικο προάστιο του Σίτι Μπου Σαίντ, με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του και με πανοραμική θέα στη μεσόγειο και την όμορφη μαρίνα του. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικό αραβικό καφέ και τσάι με μέντα και κουκουνάρια σε έναν πανέμορφο παραδοσιακό καφενέ. Αναχώρηση για την Καιρουάν την πρώτη ιερή πόλη της βορείου Αφρικής. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3Η Ημέρα : ΚΑΙΡΟΥΑΝ – ΓΚΑΦΤΣΑ-ΤΟΖΕΡ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Περιήγηση της πόλης με επισκέψεις στις δεξαμενές των Αγλαβιτών, το τέμενος του συντρόφου του προφήτη(κουρέα), με τα περίφημα αραβουργήματα και θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας με το πρώτο ιερό Τέμενος  που χτίστηκε στη βόρεια Αφρική. Έπειτα  επίσκεψη στη Μεντίνα, με την ενδιαφέρουσα αγορά της. Ελεύθερος χρόνος για καφέ τσάι και παραδοσιακά γλυκά. Επίσκεψη σε εργαστήριο χαλιών-παραδοσιακή τέχνη της Καιρουάν. Αναχώρηση για την Τοζέρ με μία διαδρομή δίπλα στους πρόποδες του Άτλαντα, περνώντας από την Γκάφσα φθάνουμε στην μεγαλύτερη όαση της Τυνησίας, το Τοζέρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Μετά το δείπνο επίσκεψη του λαογραφικού μουσείου Νταρ Σαριέτ. Διανυκτέρευση. 

 

4Η Ημέρα: ΤΟΖΕΡ-ΠΑΝΕΡΙ ΤΗΣ ΝΕΦΤΑ-ΣΕΜΠΙΚΑ-ΤΑΜΕΡΖΑ-ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΜΟΛΟΦΟΥΣ ΜΕ ΤΖΙΠ 4 Χ 4

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Περιήγηση στην πόλη του Τοζέρ με την ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική της και την αγορά της. Επίσκεψη της μεγαλύτερης όασης της Τυνησίας και διασχίζοντας την, θα αισθανθούμε την ατμόσφαιρα της όασης και την δροσιά της, τις καλλιέργειες στα τρία επίπεδα. Επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο της όασης με ζωα της ερήμου. η διαδρομή αυτή προαιρετικά μπορεί να γίνει με Παϊτόνια. Επίσκεψη της όασης της Νέφτα. Επιβίβαση σε 4 επί 4, και επίσκεψη στις ορεινές οάσεις  Τσεμπίκα, Ταμέρζα και Ουνγκισμέλ (όπου και βρίσκεται το στούντιο που γυρίστηκε η ταινία ο πόλεμος των άστρων,) με 4 επί 4 στις πίστες της Σαχάρα Επιστροφή στο ξενοδοχείο της Τοζέρ. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 

 

5Η  Ημέρα: ΤΟΖΕΡ-ΣΟΤ ΕΛ ΤΖΕΡΙΝΤ-ΚΙΜΠΙΛΗ-ΝΤΟΥΖ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Αναχώρηση για την Ντουζ, που είναι η πόρτα της ερήμου, διασχίζοντας την αλμυρή λίμνη του Σοτ Ελ Τζερίντ που η επιφάνεια της είναι καλυμμένη από αλάτι, ιδιαίτερα μετά τη βροχή έχουμε την αίσθηση πως βρισκόμαστε σε παγετώνα και στην περιοχή αυτή συναντάμε και το φαινόμενο του αντικατοπτρισμού. Στη συνέχεια περνώντας από την Κιμπίλη με την όαση της φθάνουμε στην πανέμορφη όαση της Ντουζ. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας και πριν τη δύση του ηλίου θα κάνουμε τη βόλτα στους αμμόλοφους της Σαχάρας με καμήλες για να απολαύσετε τη μοναδικότητα και τη μεγαλοπρέπεια της Σαχάρας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

6Η  Ημέρα: ΝΤΟΥΖ-ΜΑΤΜΑΤΑ-ΕΛ ΤΖΕΜ-ΠΟΡΤ ΕΛ ΚΑΝΤΑΟΥΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας.  Αναχώρηση για το βορρά  με επίσκεψη στα  Ματμάτα χωριό Βερβερίνικο, μέσα σε ένα σεληνιακό τοπίο,χτισμένο σε ένα λόφο με τις περίφημες κατοικίες των τρογλοβιτών, όπου θα επισκεφθούμε και μια τυπική κατοικία τους . Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το  Ρωμαϊκό αμφιθέατρο του Ελ Τζεμ. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας διασχίζοντας τους ατέλειωτους ελαιώνες, άφιξη στην Σους σύντομη στάση στο κέντρο της πόλης και ελεύθερος χρόνος στην πλούσια αγορά της. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στο φημισμένο  του Πορτ ελ Καντάουι με την χαρακτηριστική μαρίνα του και την πανέμορφη παραδοσιακή αρχιτεκτονική του. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο . Διανυκτέρευση.

 

7Η  Ημέρα: ΠΟΛ ΕΛ ΚΑΝΤΑΟΥΙ-ΜΟΝΑΣΤΙΡ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για θάλασσα και για περιπάτους. Το απόγευμα επίσκεψη στο Μοναστίρ, πανεπιστημιούπολη και γενέτειρα του Μπουργκίμπα,  με επίσκεψη στο μαυσωλείο του. Χρόνος ελεύθερος στο Μοναστίρ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

8Η  Ημέρα: ΤΥΝΙΔΑ-ΧΑΜΜΑΜΕΤ-ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας.  Ημέρα ελεύθερη για μπάνιο και χαλάρωση. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Τύνιδας με στάση στο Χαμμαμέτ. Δείπνο. Άφιξη στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

 

 

                                                        

                                                    Early Booking                        

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο               495 €                                545 €                                                                            

Τιμή σε μονόκλινο                               655  €                                695 €                                         

Παιδική τιμή (μέχρι 11 ετών)            455 €                                505 €     

 

*τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με πρόσθετο τρίτο κρεβάτι, το μονόκλινο θα είναι ένα δωμάτιο με μία κλίνη ή δίκλινο με χρήση ενός κρεβατιού

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Τύνιδα-Αθήνα οικονομικής θέσης με απευθείας πτήσεις της AEGEAN AIRLINES
 • Εφτά διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία AFRICA TUNIS 5*, HOTEL LA KASBAH KAIROUAN 5*, HOTEL RAS EL AIN TOZEUR  4*, MOURADI DOUZ 4*, HOTEL VINCCI FLORA PARK  HAMMAMET 4*  ή παρόμοια  
 • (7) πρωϊνά και (6) επιλεγμένα γεύματα ή δείπνα
 • Τοπικός διπλωματούχος ξεναγός-αρχηγός
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Μεταφορές  όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελή πούλμαν (τυνησιακά), συμπεριλαμβάνεται και η εκδρομή στις ορεινές οάσεις  με τζιπ 4Χ4 (υποχρεωτικά στη διάρκεια της εκδρομής η ζώνη ασφαλείας) και η βόλτα με τις καμήλες στους αμμόλοφους της Σαχάρας
 • Φ.Π.Α. , Ασφαλιστική κάλυψη αστικής/ επαγγελματικής ευθύνης

 

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα, Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία  (170 ευρώ)
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους(25 ευρώ το άτομο) και γενικά όπου απαιτείται
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

 

 

Πτήσεις

Αναχώρηση :  Α3 734   Αθήνα – Τύνιδα     23.45 – 23.59 

Επιστροφή   : Α3 735   Τύνιδα  – Αθήνα    01.30 – 05.40 

 

 

 

Τηλεφωνική Κράτηση

 

Μέσω E-mail

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
210.6824.805
  ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩ EMAIL

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε το ταξίδι σας εύκολα και γρήγορα.

Πακέτο:Σημειώσεις:
Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Ενήλικες: Παιδιά:
Συναινώ στο ότι το Paketakia.gr μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες που ίσως με ενδιαφέρουν. Επίσης, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες - στοιχεία που παρέχω μέσω αυτής της φόρμας συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή στη χρήση των στοιχείων μου αυτών, ενημερώνοντας γραπτώς γι αυτό τα Paketakia.gr με email στο info@paketakia.gr.

 

© 2009-2019 Paketakia.gr
Air & Plo Travel
ΕΟΤ – ΜΗΤΕ: 0259Ε70000457800
Τηλέφωνο: 210.6824.805

ΑρχικήΠροφίλΕπικοινωνία

 • Το όνομα Paketakia είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα με αριθμό δήλωσης 232912.
 • Το paketakia.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε κείμενα ή τιμές.
 • Όροι Χρήσης και Δήλωση Απορρήτου
Web Hosting & Development by Vistoweb