Paketakia.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
210.6824.805

Κέντρο Εξυπηρέτησης

Ψάχνετε πακετάκι στα μέτρα σας; Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται μέσα σε κάθε πακέτο 24 ώρες το 24ωρο με όλα τα στοιχεία και σας "Έχουμε την Λύση"!

Εναλλακτικά καλέστε μας στο 2106824805

SUMMER PACKAGES

Σελίδες

Αρχική
ΔΩΡΑ ΑΠΟ PAKETAKIA!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΩΡΑΡΙΟ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ PAKETAKIA

Κατηγορίες

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
BEST SELLER ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ
ΕΞΩΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ GROUP
Ευρώπη ταξιδιωτικά πακέτα
Ελλάδα πακέτα διακοπών
Γαμήλια ταξίδια Ευρώπη
Πακέτα από Θεσσαλονίκη
Εξωτικά Ταξίδια
Ταξιδιωτικά tips/ειδήσεις
ITALY-Side banner 4

Χώρες

Αλβανία
Αυστρία & Κεντρική Ευρώπη
Βέλγιο
Γαλλία
Γαλλική Πολυνησία
Γερμανία
Ελβετία
Ελλάδα
Εσθονία
Ισπανία
Ιταλία
Κροατία - Δαλματικές ακτές
Λετονία
Λιθουανία
Λουξεμβούργο
Ολλανδία
Ουγγαρία
Πολωνία
Πορτογαλία
Σερβία
Σλοβενία
Τουρκία
Τσεχία
Χ
ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΚΕΤΑ

Μέσα Μεταφοράς

Αεροπορικώς
Οδικώς
Με το δικό σας μέσο
ΕΛΒΕΤΙΑ ΖΟΡΠ
ΒΑΛΤΙΚΗ ΖΟΡΠ

ΚΑΪΡΟ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!! ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 6ΗΜ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EARLY BOOKING ΑΠΟ 725€!!!

Ημέρες6
Μέσo ΜεταφοράςΑεροπορικώς Αεροπορικώς
Τιμήαπό 725 €

Αναλυτικά
 

 

ΚΑΙΡΟ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

 

12-17/04/23 - 6 μέρες

 

 

ΔΩΡΟ Η PRIVE ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΣΑΣ (ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ 3 ΑΤΟΜΩΝ (κατόπιν διαθεσιμότητας), ή εναλλακτικά τα έξοδα μεταφοράς σας προς το αεροδρόμιο της Αθήνας ή τα έξοδα parking της αντίστοιχης διάρκειας παραμονής του αυτοκινήτου σας έως την επιστροφή του γκρουπ!!!!!  

 

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ!!

 

 

 

12/04/2023 - 1η Ημέρα ΑΘΗΝΑ – ΚΑΙΡΟ – ( ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΙΛΟ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ)

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για Κάιρο. Άφιξη και συνάντηση με τον αντιπρόσωπο του γραφείου μας. Έκδοση Βίζας, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Το βραδάκι απολαμβάνουμε (προαιρετικά ) το δείπνο μας σε κρουαζιερόπλοιο με συντροφιά αραβικής μουσικής και των μοναδικών εντυπωσιακών Οριεντάλ χορών!

 

13/04/2023 - 2η Ημέρα – ΜΟΥΣΕΙΟ-ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ-ΑΛΧΑΛΙΛΙ

Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στο Μεγάλο Μουσείο του Καΐρου (αν έχει ανοίξει) ή αλλιώς θα μεταφερθούμε στο αρχαιολογικό μουσείο του Καΐρου, το παλαιότερο αρχαιολογικό μουσείο στη Μέση Ανατολή, που φιλοξενεί πάνω από 170.000 τεχνουργήματα. Διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή φαραωνικών αρχαιοτήτων στον κόσμο. Τα εκθέματα του Μουσείου εκτείνονται από την Προδυναστική περίοδο έως την Ελληνορωμαϊκή Εποχή (περ. 5500 π. Χ. - 364 μ. Χ.). Συνεχίζουμε με ξενάγηση στις πυραμίδες της Γκίζας και στην Σφίγγα, το μοναδικό από τα 7 αρχαία θαύματα του κόσμου που σώζεται μέχρι σήμερα, τη μεγάλη πυραμίδα του Χέοπα καθώς επίσης και τη Μεγάλη Σφίγγα. Στην περιοχή αυτή επίσης σώζονται άλλες δυο πυραμίδες, αυτή του Χεφρίνου και του Μυκερίνου, καθώς και άλλες μικρότερες. Οι πυραμίδες είναι τάφοι για τους βασιλιάδες της Αιγύπτου, τους Φαραώ. Σκοπός της πυραμίδας ήταν να «στεγάσει» το νεκρό Φαραώ κατά τη διάρκεια της μεταθανάτιας ζωής του.… και η ημέρα μας κλείνει με την μαγική ατμόσφαιρα στην αγορά του Αλχαλίλι, μια ποικιλόμορφη αγορά που χρονολογείται από το 1380 και πήρε το όνομά της από το χάνι που κατασκεύασε ο εμίρης Τζαχάρκς ελ Χαλίλι. Στην περιοχή αυτή θα καθίσουμε και για το δείπνο μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

14/04/2023 - 3η μέρα – ΚΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙΡΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΑΙΡΟ

Μετά το πρωινό μας, ξεκινάμε για μια ακόμα επαφή με την πολύβουη και ζωντανή πρωτεύουσα της Αιγύπτου! Ξεναγούμαστε στο Παλαιό Κάιρο, στην Κρεμαστή Εκκλησία της Παναγίας, στην Κρύπτη της Αγίας Οικογένειας στην Εκκλησία των Αγίων Σέργιου και Βάκχου, που πιστεύεται ότι διέμεινε κατά τη διάρκεια της επιδρομής του Ηρώδη. Περπατώντας στους δρόμους που περπατούσε ο Χριστός, βρισκόμαστε στην ελληνική Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Η μονή και ο ναός του Αγίου Γεωργίου είναι από τα σπουδαιότερα μνημεία του χριστιανισμού στο Παλαιό Κάιρο. Βρίσκεται μεταξύ της αρχαίας Μέμφιδος και της Ηλιουπόλεως. Χτίσθηκε στα θεμέλια του Παλαιού Οχυρού της Βαβυλώνας στην ευρύτερη περιοχή της Μέμφιδας, που ήταν η αρχαία πρωτεύουσα της Κάτω Αιγύπτου. Το 383 μ. Χ. ο Μέγας Θεοδόσιος με διάταγμά του, μετέτρεψε το φρούριο σε ναό προς τιμήν του στρατιώτη Αγίου Γεωργίου. Ο ιερός ναός είναι κτισμένος στον τέταρτο όροφο επάνω σε πύργο Ρωμαϊκού φρουρίου, το οποίο πολλές φορές χρησίμευε σαν καταφύγιο των Χριστιανών. Συνεχίζουμε με ξενάγηση στο ισλαμικό Κάιρο που είναι ένα τμήμα του κεντρικού Καΐρου, με τα υπέροχα τζαμιά. Θα επισκεφτούμε το τζαμί του Ιμπν Τολμούν, το παλαιότερο τζαμί της πόλης του Καΐρου και ένα από τους κυριότερους λατρευτικούς χώρους του Ισλάμ. Οι εργασίες ανέγερσης του ναού ξεκίνησαν 876 μ. Χ. και ολοκληρώθηκαν το 879 μ. Χ. όταν κυβερνήτης της Αιγύπτου ήταν ο Αχμάντ  Ίμπν Τουλούν. Θα περπατήσουμε στην αρχαιότερη οδό του Καΐρου. Δείπνο και επιστροφή στο ξενοδοχείο. 

 

15/04/2023 - 4η μέρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για μια ολοήμερη επίσκεψη στην πόλη της Αλεξάνδρειας, την 2η μεγαλύτερη πόλη και το κυριότερο λιμάνι της Αιγύπτου. Βρίσκεται στα δυτικά του Δέλτα του Νείλου, χτισμένη σε έναν μακρόστενο ισθμό μεταξύ της Μαρεώτιδος λίμνης και της Μεσογείου Θάλασσας. Ολόκληρος ο πολεοδομικός σχεδιασμός της πόλης έγινε έτσι ώστε να ευθυγραμμίζεται με την κίνηση του ήλιου στον ουρανό κατά την ημέρα της γέννησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο Μακεδών βασιλέας, αφού διέσχισε την Έρημο του Σινά, μέσα σε 7 ημέρες, βγήκε απέναντι στην Μέμφη, την αρχαία πρωτεύουσα της Αιγύπτου, όπου ο σατράπης Μαζάκης του παρέδωσε όλη την πόλη για 800 τάλαντα. Εδώ ξεχωρίζουμε, την ακρόπολη Qaitbay, το πιο σημαντικό αμυντικό οχυρό κατά μήκος όλης της Μεσογείου, χτισμένη ακριβώς στο ίδιο σημείο που βρισκόταν ο Φάρος της Αλεξάνδρειας, 1 από τα 7 θαύματα του κόσμου. Εσωτερικά του κάστρου υπάρχει ένα μικρό ναυτικό μουσείο. Επίσης επισκεπτόμαστε, τη σύγχρονη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, που περιλαμβάνει εκτός από την κύρια, έξι εξειδικευμένες βιβλιοθήκες, τη Βιβλιοθήκη Τεχνών και Πολυμέσων, τη Βιβλιοθήκη Taha Hussein για άτομα με προβλήματα όρασης, την Παιδική Βιβλιοθήκη, τη βιβλιοθήκη των νέων, το τμήμα ανταλλαγής και αρχείων και το τμήμα σπάνιων βιβλίων. Ένα άλλο σημαντικό σημείο της πόλης και του ελληνισμού, που θα επισκεφτούμε, είναι και η οικία του σπουδαίου ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη, εκεί που μετακόμισε το 1907 και έζησε 35 χρόνια, ως το τέλος της ζωής του. Το διαμέρισμα στο σκοτεινό, ταπεινό, άλλοτε κακόφημο δρομάκι της Rue Lepsius, στον αριθμό 10, κοντά στην Όπερα της Αλεξάνδρειας, φιλοξένησε τις λαμπρές του ιδέες και τους δαίμονές του! Το απόγευμα, μετά το γεύμα μας, ξεκινάμε για επιστροφή στο Κάιρο. Το βράδυ μπορείτε να παρακολουθήσετε τη λειτουργία της Αναστάσεως, στην Εκκλησία της Παναγίας της Θεοτόκου, που βρίσκεται στην περιοχή του ξενοδοχείου σας.

 

16/04/2023 - 5η μέρα (ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΦΑΓΙΟΥΜ )

Σήμερα, αφού πάρουμε πλούσιο πρωινό ξεκινάμε για μια ιδιαίτερη εμπειρία. Για ένα σαφάρι (προαιρετικά ) με τζιπ 4Χ4, στην κοιλάδα των Φαλαινών, στην όαση Φαγιούμ, 2 ώρες νότιο- δυτικά της πρωτεύουσας που μας φιλοξενεί. Το Wadi El Rayan, ένα προστατευόμενο εθνικό πάρκο που εκτείνεται σε απόσταση περίπου 700 τετραγωνικών μιλίων, είναι ένα από τα πολλά αξιοθέατα της Φαγιούμ. Αποτελείται από τεχνητές λίμνες, οι οποίες δημιουργούν καταρράκτες, που θεωρούνται μεταξύ των μεγαλύτερων της Αιγύπτου. Εδώ βρίσκεται και η “Κοιλάδα των Φαλαινών”, μια εντυπωσιακή συλλογή από απολιθώματα και οστά φαλαινών, στην πρωιμότερη μορφή τους που είναι τα αρχαιοκήτη, είδος που έχει εξαφανιστεί. Ο μεγαλύτερος σκελετός που έχει βρεθεί, φθάνει τα 21 μέτρα σε μήκος, με καλά ανεπτυγμένα πενταδάκτυλα πτερύγια στα μπροστινά άκρα, ενώ αναπάντεχη ήταν η παρουσία πίσω ποδιών και δαχτύλων, χαρακτηριστικά που δεν είχαν παρατηρηθεί ποτέ σε κανένα άλλο αρχαιοκήτος. Ταξιδεύουμε δηλαδή πίσω στο χρόνο, 40 εκατομμύρια χρόνια! Η περιοχή μοιάζει με υπαίθριο μουσείο, με σηματοδοτημένα μονοπάτια και είναι χαρακτηρισμένη από την Ουνέσκο, ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Τα τζιπ μας πηγαίνουν και στη Μαγική Λίμνη με τα μαγευτικά νερά της, τα οποία αλλάζουν χρώμα ανάλογα με την ώρα της ημέρας και την έκταση του ήλιου. Το μεσημέρι, το πεντανόστιμο γεύμα- μπάρμπεκιου θα το πάρουμε στην έρημο...          θα μας το ετοιμάσουν οι βεδουίνοι, οι άνθρωποι της Σαχάρας. Στην επιστροφή κάνουμε και μια στάση στο χωριό Tunis, που αποτελεί ένα ακμάζον Κέντρο Πολιτιστικών Τεχνών. Αργά το απόγευμα ( γύρω στις 20.00) επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος για ξεκούραση.

 

17/04/2023 - 6η μέρα  ΚΑΙΡΟ – ΑΘΗΝΑ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ξημερώματα μεταφορά από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής σας.  Σίγουρα οι αναμνήσεις που σας χάρισε το ταξίδι σας εδώ, είναι έντονες και πολύχρωμες!

 

 

 

 

 

 

ΚΑΙΡΟ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΠΑΣΧΑ 6 ΜΕΡΕΣ (5+1)

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

 

Διατροφή

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Παιδί 2-12 σε τρίκλινο

Επιβ. Μονοκλίνου.

Πτήσεις - Αερ. Εταιρία - Παρ/σεις

12-17/04/23

Concorde Es Salam 5*

 

Πρωινό &
3 γεύματα ή δείπνα

Early booking

725€

Κανονική τιμή

825€

Early booking

690€

Κανονική τιμή

790€

 

 

+250 €

AegeanAirlines

Αθήνα-Κάιρο 17:15-18:10 Κάιρο-Αθήνα #03:00-06:00

 

Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων 245€
Ο κάθε επιβάτης δικαιούται 8kg χειραποσκευή και βαλίτσα 23kg ανά άτομο.

 

 

 

 • Early booking τιμή: Ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων

   

   

   

  Περιλαμβάνονται:

   

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα -Κάιρο -Αθήνα με την Aegean Airlines.
 • 1 αποσκευή 23 κιλών και 1 χειραποσκευή 8 κιλών.
 • Διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο 5 αστέρων Concorde Es Salam.
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά & 3 γεύματα ή δείπνα σε τοπικά εστιατόρια .
 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
 • Είσοδοι σε μουσεία κ.τ.λ..
 • Επίσημος ελληνόφωνος ξεναγός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 • ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 20€ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ PAKETAKIA.GR

 

 •  

  Δεν περιλαμβάνονται:

   

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων: 245€ κατά άτομο. (πληρωτέα στο γραφείο )

  • Βίζα Αιγύπτου 25$ κατά άτομο. (στον προορισμό )

  • Προαιρετική κρουαζιέρα + Δείπνο: 65€ κατά άτομο. (δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο )

  • Προαιρετικό σαφάρι στην Δυτική έρημο + Δείπνο: 150€ κατά άτομο. (δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο min συμμετοχές για την πραγματοποίηση 15 άτομα . )

  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.

  • BASIC ασφάλεια covid για ταξιδιώτες έως 75 ετών (20€) κατά άτομο.

   

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

   

  • Οι τιμές των προαιρετικών υπηρεσιών για δηλώσεις συμμετοχής στον προορισμό αυξάνονται κατά 30€ το άτομο .

  • Το Νέο Μουσείο Αιγυπτιακού Πολιτισμού είναι ένα περιφερειακό μουσείο που φιλοξενεί προσωρινά τις μούμιες .

   

   

   

   

   

  Νόμισμα  : Λίρα Αιγύπτου 
  Ρεύμα  : 220V –
  την Ελλάδα Διαφορά ώρας : ίδια ώρα με την Ελλάδα (εκτός κάποιων θερινών μηνών που έχουμε διαφορά 1 ώρας)
  Διεθνής κωδικός κλήσης : +20
  Εμβολιασμός : Όχι
  Βίζα : Απαραίτητη 
  Διαβατήριο , Απαραίτητη Διαβατήριο : στους επόμενους 6 μήνες από την ημερομηνία αναχώρησης
  Κλίμα : Ήπιο και ξηρό, με θερμοκρασίες 5-10 βαθμούς Κελσίου παραπάνω από την Ελλάδα

   

 

Τηλεφωνική Κράτηση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
210.6824.805

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε το ταξίδι σας εύκολα και γρήγορα.

Πακέτο:Σημειώσεις:
Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Ενήλικες: Παιδιά:
Συναινώ στο ότι το Paketakia.gr μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες που ίσως με ενδιαφέρουν. Επίσης, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες - στοιχεία που παρέχω μέσω αυτής της φόρμας συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή στη χρήση των στοιχείων μου αυτών, ενημερώνοντας γραπτώς γι αυτό τα Paketakia.gr.

 

© 2009-2023 Paketakia.gr

Τηλέφωνο: 210.6824.805

ΑρχικήΠροφίλΕπικοινωνία

 • Το όνομα Paketakia είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα με αριθμό δήλωσης 232912.
 • Το paketakia.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε κείμενα ή τιμές.
 • Όροι Χρήσης και Δήλωση Απορρήτου
Web Hosting & Development by Vistoweb