Paketakia.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
210.6824.805

Κέντρο Εξυπηρέτησης

Ψάχνετε πακετάκι στα μέτρα σας; Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται μέσα σε κάθε πακέτο 24 ώρες το 24ωρο με όλα τα στοιχεία και σας "Έχουμε την Λύση"!

Εναλλακτικά καλέστε μας στο 2106824805

EASTER PACKAGES

Σελίδες

Αρχική
ΔΩΡΑ ΑΠΟ PAKETAKIA!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΩΡΑΡΙΟ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
TRANSFER

Κατηγορίες

ΠΑΣΧΑ & ΑΝΟΙΞΗ EARLY BOOKING ΠΑΚΕΤΑ
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
BEST SELLER ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ
ΕΞΩΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ GROUP
Ευρώπη ταξιδιωτικά πακέτα
Ελλάδα πακέτα διακοπών
Γαμήλια ταξίδια Ευρώπη
Πακέτα από Θεσσαλονίκη
Εξωτικά Ταξίδια
Ταξιδιωτικά tips/ειδήσεις
ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΣΧΑ

Χώρες

Αίγυπτος
Αλβανία
Αυστρία & Κεντρική Ευρώπη
Βέλγιο
Βουλγαρία
Γαλλία
Γαλλική Πολυνησία
Γερμανία
Ελλάδα
Ιορδανία
Ισπανία
Ιταλία
Κροατία - Δαλματικές ακτές
Κύπρος
Λουξεμβούργο
Μαρόκο
Ολλανδία
Ουγγαρία
Ρουμανία
Σερβία
Σλοβακία
Χ
ΣΥΡΟΣ

Μέσα Μεταφοράς

Αεροπορικώς
Οδικώς
Με το δικό σας μέσο
ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΑ
FAMILY AND FRIENDS

AΠΟ ΤΟ MEΣΑΙΩΝΙΚΟ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΣΤΟ ‘’ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ’’ ΜΟΣΤΑΡ!! ΟΔΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 6ΗΜ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 385€!!!

Ημέρες6
Μέσo ΜεταφοράςΟδικώς Οδικώς
Τιμήαπό 385 €

Αναλυτικά
 
 

 

AΠΟ  ΤΟ MEΣΑΙΩΝΙΚΟ  ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

ΣΤΟ  ‘’ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ’’ ΜΟΣΤΑΡ

ΜΠΟΥΤΒΑ -  ΚΟΤΟΡ

6  ΗΜΕΡΕΣ  //

ΑΝΑΧ.    25 ΜΑΡΤΙΟΥ & 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ & 22 ΜΑΪΟΥ & 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

 

 

 

 

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ –   ΤΙΡΑΝΑ 

Αναχώρηση  06:30 για  ΤΙΡΑΝΑ. Η  διαδρομή  μας  μέσω ΙΟΝΙΑΣ  ΟΔΟΥ  και  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, με ενδιάμεσες  στάσεις,   μας  οδηγεί στο συνοριακό σταθμό  της  ΚΑΚΑΒΙΑΣ. Μετά  τις  αναγκαίες διατυπώσεις  και  τον  έλεγχο  των  ταξιδιωτικών  εγγράφων,  συνεχίζουμε  για   να  καταλήξουμε  το  βράδυ   στην  περιοχή    των  ΤΙΡΑΝΩΝ  για δείπνο  και  διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΤΙΡΑΝΑ -  ΜΠΟΥΤΒΑ -  ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Πρωινό, σύντομη επίσκεψη - περιήγηση  στην  Αλβανική  πρωτεύουσα και αναχώρηση για μια από τις ομορφότερες πόλεις των ακτών της Δαλματίας, το ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ. Διασχίζουμε  τη  βόρειο    ΑΛΒΑΝΙΑ,  για  να  φθάσουμε  σε  μια   από τις παλαιότερες πόλεις της Αδριατικής  στο  Μαυροβούνιο,  τη γραφική ΜΠΟΥΤΒΑ,  μια πόλη με έντονο το Ελληνικό, Ρωμαϊκό και Βενετσιάνικο στοιχείο. Παραμονή,  επίσκεψη  και  συνεχίζουμε   για  να  τακτοποιηθούμε  στο  ξενοδοχείο  μας στην  περιοχή  του  ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ,  όπου  θα  έχουμε δείπνο  και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟYΜΠΡΟΒΝΙΚ

Πρωινό και  γνωριμία  με τη μεσαιωνική  πόλη  του  ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ, περπατώντας στο εσωτερικό του κάστρου. Χτυπήθηκε ανηλεώς από Σέρβους και Μαυροβούνιους το 1991, σήμερα όμως δεν αντιλαμβάνεσαι καν ότι αυτό το σύμπλεγμα από ρωμαϊκά, μεσαιωνικά και αναγεννησιακά στοιχεία, ηλικίας 1300 ετών, είχε υποστεί ζημιές στο 68% των κτιρίων του. Το ιστορικό τμήμα του (προστατευόμενο από την Unesco) είναι μια οχυρωμένη πόλη μήκους δυόμισι χιλιομέτρων. Περιήγηση στην  παλαιά  πόλη  με  τα πανύψηλα πέτρινα κτίρια με παράθυρα -πολεμίστρες και μικροσκοπικές «κρεμαστές» αυλές,  εκκλησιές, παλάτια, κρήνες. Στη μέση, η Placa, μια πλακόστρωτη πλατεία που οδηγεί από το φραγκισκανό μοναστήρι στη δυτική πλευρά και  το παλαιότερο  φαρμακείο,  που  λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1391,  τον πύργο του ρολογιού στην άλλη άκρη, όπου βρίσκονται το παλάτι του κυβερνήτη  και η εκκλησία του προστάτη της πόλης, Αγίου Βλασίου. Ακολουθεί χρόνος  ελεύθερος για περιπάτους.Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο,   διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ:  ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ / ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΟ  ΜΟΣΤΑΡ

Μετά το πρωινό  ξεκινάμε  για  πολύ  όμορφη  εκδρομή   στο  γραφικό   ΜΟΣΤΑΡ, την πέμπτη σε μέγεθος πόλη της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στις όχθες του ποταμού Νερέτβα. Το όνομα της πόλης οφείλεται στο κεντρικό αξιοθέατο της πόλης, τη γέφυρα Στάρι Μοστ (Παλαιά Γέφυρα), που είχε χτιστεί επί οθωμανικής κυριαρχίας, καταστράφηκε στον πόλεμο της Βοσνίας από τους Κροάτες και ξαναχτίστηκε με βάση το αρχικό σχέδιο το 2004. Από το 2005 η γέφυρα αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Παραμονή, επίσκεψη,  γεύμα  προαιρετικά  και  επιστροφή  αργά  το  απόγευμα  στο  ξενοδοχείο  μας  στο  Ντουμπρόβνικ. Δείπνο,  διαν/ση.

5Η ΗΜΕΡΑ:  ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – KOTOΡ - ΤΙΡΑΝΑ 

Πρωινό  και  αναχώρηση  για   Αλβανία,  με  ενδιάμεση  στάση, αλλά   και  επίσκεψη  στην καστροπολιτεία του Κότορ ένα μνημείο φυσικής ομορφιάς και πολιτισμού, μια πολύ παλιά πόλη καλά διατηρημένη, προστατευόμενη από την Unesco, με έντονη Βυζαντινή και βενετσιάνικη επιρροή, σε έναν από τους πιο όμορφους κόλπους των ακτών του Μαυροβουνίου,  του νοτιότερου και  ίσως  ομορφότερου φιορδ της Αδριατικής. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στα ΤΙΡΑΝΑ, δείπνο,  διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ:   TIΡΑΝΑ    -  ΑΘΗΝΑ

Μετά  το  πρωινό αναχώρηση  για  Αθήνα,  μέσω  του  συνοριακού  σταθμού  της  ΚΑΚΑΒΙΑΣ,   με  ενδιάμεσες  στάσεις   στη  διαδρομή,  φθάνουμε  το  βράδυ.

 

 

 

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ' άτομο)

 

 

Αναχώρησησε ΔίκλινοΕπιβάρυνση
μονόκλινου δωματίου
3o άτομο ως 12 ετών
25/03 385€ + 125€ 345€
13/04, 22/05, 03/06 425€ + 145€ 383€

 

 

 

ΠEΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Εκδρομές –  περιηγήσεις με σύγχρονα  πούλμαν.

Διαμονή,  ( 5) διαν/σεις, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*sup - 4*.

Ημιδιατροφή (5 πρωινά, 5 δείπνα )

Αρχηγό – συνοδό.

Ασφαλιστική  κάλυψη  αστικής  ευθύνης.

Φόρους    ξενοδοχείων   &  Check  point.

Φ.Π.Α.

 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ PAKETAKIA.GR 

 

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.

Ποτά  στα  προσφερόμενα  γεύματα  η  δείπνα.

Ότι  ρητά  δεν  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  και  τις  παροχές  του

και  ότι  αναφέρεται  ως  προτεινόμενο  η  προαιρετικό.

 

 

Τηλεφωνική Κράτηση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
210.6824.805

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε το ταξίδι σας εύκολα και γρήγορα.

Πακέτο:Σημειώσεις:
Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Ενήλικες: Παιδιά:
Συναινώ στο ότι το Paketakia.gr μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες που ίσως με ενδιαφέρουν. Επίσης, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες - στοιχεία που παρέχω μέσω αυτής της φόρμας συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή στη χρήση των στοιχείων μου αυτών, ενημερώνοντας γραπτώς γι αυτό τα Paketakia.gr.

 

© 2009-2023 Paketakia.gr

Τηλέφωνο: 210.6824.805

ΑρχικήΠροφίλΕπικοινωνία

  • Το όνομα Paketakia είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα με αριθμό δήλωσης 232912.
  • Το paketakia.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε κείμενα ή τιμές.
  • Όροι Χρήσης και Δήλωση Απορρήτου
Web Hosting & Development by Vistoweb