Paketakia.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
210.6824.805

Κέντρο Εξυπηρέτησης

Ψάχνετε πακετάκι στα μέτρα σας; Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται μέσα σε κάθε πακέτο 24 ώρες το 24ωρο με όλα τα στοιχεία και σας "Έχουμε την Λύση"!

Εναλλακτικά καλέστε μας στο 2106824805 ή στείλτε μας email στο info@paketakia.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Σελίδες

Αρχική
ΔΩΡΑ ΑΠΟ PAKETAKIA!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΩΡΑΡΙΟ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ SIGN

Κατηγορίες

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΕΞΩΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ GROUP
Ευρώπη ταξιδιωτικά πακέτα
Ελλάδα πακέτα διακοπών
Γαμήλια ταξίδια Ευρώπη
Πακέτα από Θεσσαλονίκη
Μονοήμερες εκδρομές και θαλάσσια μπάνια
Εξωτικά Ταξίδια
Ταξιδιωτικά tips/ειδήσεις
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-B2B ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
SUMMER OFFERS

Χώρες

Αλβανία
Βέλγιο
Βοσνία-Ερζεγοβίνη
Βουλγαρία
Γαλλία
Γαλλική Πολυνησία
Γερμανία
Ελβετία
Ελλάδα
Εσθονία
Ισπανία
Ιταλία
Κροατία - Δαλματικές ακτές
Λετονία
Λιθουανία
Λουξεμβούργο
Ολλανδία
Ρουμανία
Σερβία
Σκόπια
Σλοβενία
Τουρκία
Τυνησία
Χ
ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΝΕΡ 2

Μέσα Μεταφοράς

Αεροπορικώς
Οδικώς
Οδικώς - Ακτοπλοϊκώς
Με το δικό σας μέσο
EKPTOSEIS

ΤΥΝΗΣΙΑ-ΓΥΡΟΣ ΟΑΣΕΩΝ 8 + 1 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΜΟΝΟ 740€ (500+240=740)!!!!!

Ημέρες8
Μέσo ΜεταφοράςΑεροπορικώς Αεροπορικώς
Τιμήαπό 500 €

Αναλυτικά
 
 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 07/09

 

 

1η ημέρα: (7/9/2022) : Πτήση για  Τύνιδα | Χαμμαμέτ
Συγκέντρωση στις 21.30 στο Αεροδρόμιο Ελευθέριο Βενιζέλο μπροστά στα γκισέ της Aegean και πτήση για την Τύνιδα πρωτεύουσα της Τυνησίας μία χώρα που απετέλεσε σταυροδρόμι πολιτισμών με μία Ιστορία 3000 ετών. Άφιξη και εφόσον περάσουμε τον έλεγχο διαβατηρίων και παραλάβουμε τις αποσκευές μας θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο και θα αναχωρήσουμε για την Χαμμαμέτ ένα από τα πιο γνωστά Τουριστικά θέρετρα της χώρας. Άφιξη στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: (8/9/2022) : Χαμμαμέτ
Μετά το Πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για να γνωρίσουμε από κοντά το κέντρο της Χαμμαμέτ, με την μικρή Μεντίνα ( παλιά οχυρωμένη πόλη του 8ο αιώνα ) με τα στενά σοκάκια όπου συναντά κανείς τα αραβικά σπίτια , τα χαμάμ, τα τεμένη και τα γνωστά παζάρια. Ελεύθερος χρόνος για την βόλτα σας ή να δοκιμάσετε το τσάι με μέντα και κουκουνάρι ή το Τούρκικο καφέ σ' ένα παραδοσιακό καφενείο που βρίσκεται κοντά στην θάλασσα και εφάπτεται με τα τείχη της παλιάς πόλης.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τίς ανέσεις του ξενοδοχείου όπως να κολυμπήσετε είτε στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου ή στην πισίνα του ή με (ατομικά έξοδα) ένα από τα οργανωμένα προγράμματα θαλασσοθεραπείας. Δείπνο και διανυκτέρευση .

3η ημέρα: (9/9/2022) : Χαμμαμέτ |Μοναστίρ |Ελ – Τζέμ |Σφάξ |Ματμάτα |Ντούζ
Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για το νότιο τμήμα της χώρας όπου ο συνδυασμός τον Βερβέρικων χωριών μαζί με την απεραντοσύνη της Ερήμου και των οάσεων με Φοίνικες θα μας μεταφέρει στο πιο όμορφο και γραφικό κομμάτι της χώρας. Ο πρώτος μας σταθμός θα είναι στο Μοναστίρ Τουριστικό θέρετρο, πατρίδα του πρώην Προέδρου Χαμπίμπ Μπουργκίμπα που ήταν και ο εκσυγχρονιστής της σύγχρονης χώρας. Μικρή στάση για την φωτογραφίας μας στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης που βρίσκεται το Μαυσωλείο του πρώην Προέδρου. Στη συνέχεια θα συνεχίσουμε για την Κωμόπολη του Έλ – Τζεμ όπου θα επισκεφτούμε ένα καλά διατηρούμενο ρωμαϊκό αμφιθέατρο έκτο σε σειρά χωρητικότητας μετά τα αμφιθέατρα της Ρώμης, της Καπύις, του Μπουτσουόλη, Βερόνας, Καρχηδόνας. Χτίστηκε το 230 μ.χ. Μετά τον χρόνο τον ελεύθερο που θα έχουμε,  θα αναχωρήσουμε και περνώντας έξω από την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας την Σφάξ, Θα φτάσουμε στην Ματμάτα στο πιο ξερό και άγονο κομμάτι της χώρας σε ένα τοπίο καθαρά σεληνιακό που θυμίζει κρατήρες ηφαιστείων όπου εκεί ζει ή φυλή των Βερβερίνων και συγκεκριμένα ή περιοχή όπου ζουν οι Τρωγλοδύτες. Θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε ένα από τα σπίτια τούς. Μετά την επίσκεψη θα πάρουμε τον δρόμο που τον συνθέτη η οροσειρά Νταχάρ και θα καταλήξουμε στο μικρό χωριό των 12.000 κατοίκων την Ντούζ όπου κατοικείται από την φυλή των Βεδουίνων Μραζιγκ. Η Ντούζ θεωρείτε η πύλη της ερήμου Σαχάρας 5000 χλμ. από τον ατλαντικό μέχρι την ερυθρά θάλασσα. Πριν περάσουμε στο ξενοδοχείο σας προτείνουμε μια εξαιρετική βόλτα (ατομικά έξοδα) με καμήλες στην έρημο πάνω στους αμμόλοφους, με τα γλυκά και ανεπανάληπτα χρώματα της ερήμου προσφέροντας έτσι στον εαυτό σας μία μαγική εμπειρία μοναδική. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: (10/9/2022) : Ντούζ |Τοζέρ
Πρωινό και αναχωρούμε για την Τοζέρ την μεγαλύτερη φυσική όαση της χώρας με πάνω από 500.000 χουρμαδιές. Θα περάσουμε από την πόλη του Κεμπιλί όπου βρίσκονται τα διοικητικά τμήματα του Νότου, θα φτάσουμε και θα διασχίσουμε την αλμυρή αποξηραμένη λίμνη Σοτ - Ελ -Τζεριντ με το φαινόμενο του αντικατοπρισμού, στάση για την φωτογραφία μας. Θα συνεχίσουμε για την πόλη – όαση Τοζερ με την ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική της και την μικρή της αγορά. Χρόνος ελεύθερος και προτείνουμε με ( ατομικά έξοδα) μια βόλτα με τα παιτόνια ( παραδοσιακές άμαξες )  μέσα στην όαση. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: (11/9/2022) : Τοζερ |Ορεινές Οάσεις |Νέφτα
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε με jeep  4×4 από το ξενοδοχείο για τις φυσικές ορεινές οάσεις Chebika (Τσεμπίκα) και Tamerza (Ταμέρζα) που βρίσκονται στην οροσειρά του Άτλαντα κοντά στα σύνορα με την Αλγερία, σ' ένα τοπίο σεληνιακό με τα χωριά τους που καταστράφηκαν από πλημμύρες το 1969. Στις περιοχές αυτές γυριστήκαν κάποια στιγμιότυπα από την ταινία, Ο Άγγλος Ασθενής. Εφόσον περπατήσουμε μέσα στη όαση Chebika και φωτογραφήσουμε το κατεστραμμένο χωριό Tamerza που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Αλγερία, θα πάρουμε τον δρόμο επιστροφής όπου μέσα από τις πίστες του Paris - Dakar και με τους έμπειρους οδηγούς των jeep να ανεβοκατεβαίνουν τους αμμόλοφους θα φτάσουμε στο Ουνγκίσμελ (ο λαιμός της καμήλας) όπως ονομάζετε η περιοχή για να καταλήξουμε στο εγκαταλελειμμένο σκηνικό (πλατό) όπου άφησε ο γνωστός σκηνοθέτης Loukas όπου γύρισε την ταινία《ο Πόλεμος των άστρων》λίγος χρόνος ελεύθερος για να πάρετε τις φωτογραφίες σας και θα συνεχίσουμε για την πόλη - όαση Νέφτα όπου θα πάμε στο πιο όμορφο σημείο της πόλης που λέγεται(Καλάθι) για να φωτογραφήσουμε από ψηλά την Όαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το βράδυ θα επισκεφτούμε το Λαογραφικό μουσείο του Ντάρ - Σαράιτ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ημέρα: (12/9/2022) : Τοζέρ |Καιρουάν |Σούς |Χαμμαμέτ
Πρωινό και θα αναχωρήσουμε διασχίζοντας τις στέπες μέσω Γκάφσας για να φτάσουμε στην βορειοανατολική πλευρά της χώρας όπου βρέχεται από την Μεσόγειο, με κλίμα εύκρατο και με τοπίο που το συνθέτουν πολλοί ελαιώνες. Η πρώτη στάση για επίσκεψη θα είναι η πόλη του Καιρουάν που θεωρείται η ιερή πόλη της χώρας με το έντονο αραβικό στοιχείο όπου θα επισκεφτούμε το μεγάλο τέμενος του Ιδρυτή της πόλης Όκμπα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε ένα από τα εργαστήρια χειροποίητων χαλιών, μια και το Καιρουάν εκτός από τα τεμένη έχει να μας παρουσιάσει τα περίφημα χαλιά τους. Θα συνεχίσουμε για την πόλη της Σούς όπου μαζί με το Μοναστίρ και την Χαμμαμέτ είναι φημισμένα παραθεριστικά θέρετρα που προσελκύουν εκατομμύρια τουρίστες απ' όλο τον κόσμο. Χρόνος ελεύθερος για τις αγορές στα γνωστά παζάρια της πόλης. Θα συνεχίσουμε για την Χαμμαμέτ αφού περάσουμε πρώτα για να δούμε πανοραμικά το πλούσιο προάστιο της Σούς το Πόρτ - Ελ - Καντάουι που σημαίνει (Λιμάνι) με πολλά ξενοδοχεία και όμορφες μονοκατοικίες όπου διαμένει η υψηλή κοινωνική τάξη. Άφιξη στην Χαμμαμέτ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η ημέρα: (13/9/2022) : Χαμμαμέτ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη μέρα για να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου σας όπως την αίθουσα θαλασσοθεραπείας  ή να κολυμπήσετε και να ξεκουραστείτε στην  πισίνα ή στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου.

8η ημέρα: (14/9/2022) : Χαμμαμέτ |Τύνιδα | Πτήση για Αθήνα
Πρωινό και η σημερινή μέρα πριν την επιστροφή στην Αθήνα είναι αφιερωμένη στην πρωτεύουσα της χώρας την Τύνιδα. Μια πόλη με δύο όψεις την μοντέρνα που αφορά της κεντρικές λεωφόρους, τα πολυτελή μαγαζιά, τα ψηλά διακοσμημένα κτίρια Αρτ ντεκό και το παλιό τμήμα που αφορά την Μεντίνα (παλιά οχυρωμένη πόλη), όπου και θα την επισκεφτούμε για τις τελευταίες μας μικρές αγορές στα γνωστά παζάρια. Θα επισκεφτούμε το μουσείο Μπαρντό με τα μοναδικά ψηφιδωτά του και τον αρχαιολογικό χώρο της Καρχηδόνας  πρωτεύουσα μια αυτοκρατορίας 2000 χρόνων πριν. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στα όμορφα σοκάκια του Σίντι μπού σαίντ με την ανδαλουσιάνικη αρχιτεκτονική και τις αποχρώσεις του άσπρου και μπλε στα σπίτια, και να πιούμε το τσάι με μέντα και κουκουνάρι σ ' ένα από τα πιο παλιά καφέ της χώρας το cafe de nattes το καφέ των μυρωδικών.Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε σε ξενοδοχείο της Τύνιδας για το αποχαιρετιστήριο δείπνο μας. Έπειτα, μεταφορά στο αεροδρόμιο της Τύνιδας, από όπου θα πάρουμε την πτήση επιστροφής μας για Ελλάδα, έχοντας γευτεί την μαγεία των οάσεων και της ερήμου θα φτάσουμε στην Αθήνα στις 15/9, γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις και ανεξίτηλες μνήμες και εμπειρίες που θα μας συντροφεύουν μια ζωή.

9η ημέρα (15/09/2022) : ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 05:00π.μ

 

 

Τιμή κατ' άτομο ΜΕ φόρους αεροδρομίων:

Αναχωρήσεις    Δίκλινο    Μονόκλινο
07/09    740 €  845 €

  

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις Αθήνα – Τύνιδα – Αθήνα με Aegean Airlines με μία αποσκευή 23 κιλά και μία χειραποσκευή 8 κιλά
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων.
 • Ξενοδοχεία 4* αστέρων 
 • Ημιδιατροφή καθημερινά όπως αναλυτικά αναφέρεται στο πρόγραμμα.
 • Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Φωτογραφικό Σαφάρι με jeep 4×4 στις ορεινές οάσεις
 • Δώρο αποχαιρετιστήριο δείπνο σε ξενοδοχείο της Τύνιδας την τελευταία ημέρα
 • Επαγγελματίας Τοπικός Ξεναγός 
 • Ελληνόφωνος αρχηγός , συνοδός του γραφείου
 • Μεταφορές και μετακινήσεις με κλιματιζόμενα πούλμαν από / προς τα αεροδρόμια εξωτερικού και καθ' όλη την διαδρομής μας στην Τυνησία πλην την ελεύθερη μέρα στην Χαμμαμέτ.
 • Ασφάλεια αστικής και ταξιδιωτικής ευθύνης για τους εκδρομείς έως 75 ετών
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση με καλύψεις COVID-19
 • ΦΠΑ

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα (Bardo Museum, Carthage, El Jem, Kairouan , Dar Chraiet στο σύνολο περίπου :25€)
 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα (πληρωτέα εκεί με την άφιξη) 30€ το άτομο
 • Φόρος διαμονής ξενοδοχείων (3TND/DAY =21TND περίπου 7€ το άτομο πληρωτέα εκεί με την άφιξη)
 • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

 

 

 

  Πτήσεις με Aegean Airlines

07/09 Αθήνα – Τύνιδα Α3 734 23:45-23:55
15/09 Τύνιδα – Αθήνα Α3 735 01:10-05:00

 

 

 

  Για την είσοδο στην Τυνησία χωρίς καραντίνα λόγω COVID χρειάζεται:

 • Να είναι πλήρως εμβολιασμένοι οι ενήλικες (18+) με Τρίτη δόση και να έχουν περάσει 7 ημέρες από την τελευταία δόση, και 28 ημέρες από την τελευταία δόση Johnson
 • Το πιστοποιητικό ανάρρωσης δεν αναγνωρίζεται.
 • Τα παιδιά κάτω των 18 χρονών δεν χρειάζεται να είναι εμβολιασμένοι και δεν χρειάζονται κάποιο Rapid/PCR
 • Για τους ανεμβολίαστους χρειάζεται Test και 5 ημέρες καραντίνα, άρα δεν είναι δυνατόν να ταξιδέψουν.

 

Σημειώσεις
Απαραίτητα διαβατήρια σε ισχύ με 6μηνη διάρκεια από την ημερομηνία επιστροφής.
Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αν κριθεί αναγκαίο
Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site

Τηλεφωνική Κράτηση

 

Μέσω E-mail

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
210.6824.805
  ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩ EMAIL

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε το ταξίδι σας εύκολα και γρήγορα.

Πακέτο:Σημειώσεις:
Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Ενήλικες: Παιδιά:
Συναινώ στο ότι το Paketakia.gr μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες που ίσως με ενδιαφέρουν. Επίσης, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες - στοιχεία που παρέχω μέσω αυτής της φόρμας συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή στη χρήση των στοιχείων μου αυτών, ενημερώνοντας γραπτώς γι αυτό τα Paketakia.gr με email στο info@paketakia.gr.

 

© 2009-2022 Paketakia.gr

Τηλέφωνο: 210.6824.805

ΑρχικήΠροφίλΕπικοινωνία

 • Το όνομα Paketakia είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα με αριθμό δήλωσης 232912.
 • Το paketakia.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε κείμενα ή τιμές.
 • Όροι Χρήσης και Δήλωση Απορρήτου
Web Hosting & Development by Vistoweb