Paketakia.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
210.6824.805

Κέντρο Εξυπηρέτησης

Ψάχνετε πακετάκι στα μέτρα σας; Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται μέσα σε κάθε πακέτο 24 ώρες το 24ωρο με όλα τα στοιχεία και σας "Έχουμε την Λύση"!

Εναλλακτικά καλέστε μας στο 2106824805 ή στείλτε μας email στο info@paketakia.gr

TRANSFER

Σελίδες

Αρχική
ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ PAKETAKIA.GR!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΩΡΑΡΙΟ
ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
ΠΡΟΦΙΛ
Τα Νέα μας
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΠΑΚΕΤΑ

Κατηγορίες

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Ελλάδα πακέτα διακοπών
Ευρώπη ταξιδιωτικά πακέτα
Γαμήλια ταξίδια Ευρώπη
Υπηρεσίες prive μεταφοράς
Εξωτικά Ταξίδια
Πακέτα από Θεσσαλονίκη
Air and Plo Travel ITALY-Side banner 4

Χώρες

Αυστρία & Κεντρική Ευρώπη
Βέλγιο
Βουλγαρία
Γαλλία
Γαλλική Πολυνησία
Γερμανία
Ελβετία
Ελλάδα
Εσθονία
Ηνωμένο Βασίλειο
Ισπανία
Ιταλία
Κούβα
Κροατία - Δαλματικές ακτές
Λετονία
Λιθουανία
Λουξεμβούργο
Μαλδίβες
Μαρόκο
Μαυρίκιος
Ολλανδία
Ουγγαρία
Πολωνία
Ρουμανία
Ρωσία
Σερβία
Ταϋλάνδη
Τουρκία
Τσεχία
Τυνησία
FRANCE

Μέσα Μεταφοράς

Αεροπορικώς
Αεροπορικώς - Οδικώς
Οδικώς
Με το δικό σας μέσο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ ΠΑΣΧΑ 6 ΗΜ ΟΔΙΚΩΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 335 ΕΥΡΩ!!!

Ημέρες6
Μέσo ΜεταφοράςΟδικώς Οδικώς
Τιμήαπό 335 €

Αναλυτικά
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  25 - 30/04

 

1η Ημέρα

ΑΘΗΝΑ- KOMOTHNH

Αναχώρηση από Αθήνα με το πούλμαν με προορισμό την Κομοτηνή. Άφιξη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στην Κομοτηνή. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα

ΚΟΜΟΤΗΝΗ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΒΛΑΧΕΡΝΑ –ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ - ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για τα σύνορα όπου θα έχουμε  χρόνο στα αφορολόγητα και αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη, μοναδική πόλη στον κόσμο που μοιράζεται σε δύο ηπείρους και είναι σύνδεσμος μεταξύ Ανατολής και Δύσης, μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος.

Επίσκεψη στην Παναγία των Βλαχερνών -όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Επίσκεψη στο Πατριαρχείο όπου  όπου θα δούμε το ναό του Αγ. Γεωργίου, την Κλειστή Πύλη , το χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε.  Τέλος θα επισκεφτούμε, την Παναγιά την Μπαλουκλιώτισσα όπου βρίσκονται οι τάφοι των Πατριαρχών.

Άφιξη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

3η ημέρα

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ- ΞΕΝΑΓΗΣΗ – ΑΓ. ΣΟΦΙΑ – ΤΟΠ ΚΑΠΙ – ΜΟΝΗ ΧΩΡΑΣ -ΒΟΣΠΟΡΟΣ

Μπουφέ πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε την σημερινή μας ξενάγηση της Πόλης με επίσκεψη στην Αγία Σοφία την εκκλησία θρύλο η οποία χτίστηκε από τον Ιουστινιανό και είναι ένα από τα πλέον σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία όλων των εποχών. Με την μεγαλοπρέπειά και την επιβλητικότητά της μας προσφέρει μοναδικές και έντονες συγκινήσεις. της Η ξενάγησή μας θα συνεχιστεί με επίσκεψη στο περίφημο Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, πιο γνωστό σαν Γαλάζιο Τζαμί από το μπλε χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική του διακόσμηση . Ακριβώς μπροστά στην πλατεία του Σουλτάν Αχμέτ διακρίνονται τα απομεινάρια του Ιπποδρόμου, με τον Χάλκινο Τρίποδα των Δελφών, τη στήλη του Κων/νου Πορφυρογέννητου, και τον Οβελίσκο του Θεοδοσίου που μαρτυρούν το ένδοξο παρελθόν της Πόλης. Θα δούμε τον Βυζαντινό ιππόδρομο, το μέρος που ξεκίνησε η διάσημη «Στάση του Νίκα»όπου ήταν η καρδιά της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, με τους αγώνες να αποτελούν σημαντικό γεγονός για την πόλης και το «Βυζαντινό Υδραγωγείο με τους 336 κίονες Κορινθιακού και Δωρικού ρυθμού ,το οποίο κτίστηκε για πρώτη φορά επί Κωνσταντίνου , επεκτάθηκε επί Ιουστινιανού και επικράτησε να λέγεται «Υδραγωγείο του Ιουστινιανού». Είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή από τις 60 που χτίστηκαν επί βυζαντινής αυτοκρατορίας . Θα επισκεφθούμε το Τοπ Καπί, παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο έως και τον 19ο αιώνα με ωραιότατους εσωτερικούς κήπους και αυλές , σήμερα μουσείο των ανεκτίμητων θησαυρών τους με θέα προς τη θάλασσα του Μαρμαρά. Επίσκεψη στη Μονή της  Χώρας ,με τα περίφημα ψηφιδωτά που σώζονται στους εσω και έξω νάρθηκες. Στην συνέχεια θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στις όχθες του Βοσπόρου (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το υπόλοιπο της ημέρας στην διάθεσή σας. Το βράδυ προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με oriental.  Διανυκτέρευση

 

4η Ημέρα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΙΑ

 

Μπουφέ πρωινό και  επίσκεψη στα ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ παλάτι των Σουλτάνων. Θα πάρουμε το πλοίο για τα Πριγκηπονήσια και θα μεταφερθούμε πρώτα στην Χάλκη όπου θα επισκεφθούμε τη Θεολογική Σχολή και συνεχίζουμε για την Πρίγκηπο όπου είχαν τις επαύλεις τους οι Ελληνες της Πόλης.  Προαιρετική βόλτα με τις άμαξες μέχρι το μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη του Κουδουνά. Επιστροφή και  το βράδυ αποχαιρετιστήριο δείπνο σε τοπικό εστιατόριο (συμπεριλαμβάνετε στην τιμή) . Διανυκτέρευση

 

5η ημέρα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ - ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ - ΚΑΒΑΛΑ

 

Μπουφέ πρωινό στο ξενοδοχείο  και η σημερινή ημέρα θα ξεκινήσει με με επίσκεψη στην αγορά των Μπαχαρικών ( Αιγυπτιακή αγορά ) MisirCarsιsi και στο γραφικό και πολύβουοΚαπαλί Τσαρσί (CapaliCarsisi) -την Σκεπαστή Αγορά- με τους 100 δρόμους και τα 4.000 καταστήματα. Χρόνος ελεύθερος για αγορές και το μεσημέρι αναχώρησης για την Καβάλα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στην Καβάλα. Διανυκτέρευση.

 

6η ήμερα

 

ΚΑΒΑΛΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση  για Αθήνα.

 

 

 

Σημειώσεις :

 • Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του .
 • Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ : ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται :

 • Διαμονή στα επιλεγμένα ξενοδοχεία ή παρόμοια
 • Μια διανυκτέρευση στο κεντρικό ξενοδοχείο DIMOCRITUS3*στην Κομοτηνή & μια διανυκτέρευση στο κεντρικό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Airotel Galaxy4* στην Καβάλα
 • Τρεις (3) Διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη, στο  κεντρικότατο ξενοδοχείο PEAK HOTEL PERA4*  (50m από τoν κεντρικότερο δρόμο της Πόλης, την ISTIKLAL) 
 • Πρόγευμα καθημερινά 
 • Αποχαιρετιστήριο δείπνο σε τοπικό εστιατόριο.
 • Μεταφορές , εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελές πούλμαν και ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Κόστος εισιτηρίου για το πλοιάριο της κρουαζιέρας στον Βόσπορο 25€ .
 • Κόστος εισιτηρίου για το πλοιάριο για τα Πριγκιποννήσια
 • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση έως 75 ετών.
 • Έμπειρος Συνοδός του γραφείου μας.

 

 

 

Δεν Περιλαμβάνονται :

 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

 

ΤΙΜΗ 335 ΕΥΡΩ  ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 125

 

Τηλεφωνική Κράτηση

 

Μέσω E-mail

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
210.6824.805
  ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩ EMAIL

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε το ταξίδι σας εύκολα και γρήγορα.

Πακέτο:Σημειώσεις:
Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Ενήλικες: Παιδιά:
Συναινώ στο ότι το Paketakia.gr μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες που ίσως με ενδιαφέρουν. Επίσης, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες - στοιχεία που παρέχω μέσω αυτής της φόρμας συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή στη χρήση των στοιχείων μου αυτών, ενημερώνοντας γραπτώς γι αυτό τα Paketakia.gr με email στο info@paketakia.gr.

 

© 2009-2019 Paketakia.gr
Air & Plo Travel
ΕΟΤ – ΜΗΤΕ: 0259Ε70000457800
Τηλέφωνο: 210.6824.805

ΑρχικήΠροφίλΕπικοινωνία

 • Το όνομα Paketakia είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα με αριθμό δήλωσης 232912.
 • Το paketakia.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε κείμενα ή τιμές.
 • Όροι Χρήσης και Δήλωση Απορρήτου
Web Hosting & Development by Vistoweb